Pinger © Disclaimer &  Privacy

Home.
Diensten.
Over Pinger.
Contact.
pinger
Individual Academy

Voor professionals bij profit- en non-profitorganisaties maken wij het mogelijk om een gewenst onderwerp de aandacht te geven. Pinger facilliteert dit door u 1 op 1 te laten schakelen met een deskundige die het gewenste onderwerp uitvoerig uit de doeken zal doen. In één dagdeel op een locatie naar keuze  zult u ervaren hoe toegankelijk en verademend het is om de kennis en ervaring op deze manier tot u te nemen.  

Wij facilliteren organisaties die de ontwikkeling van medewerkers de juiste aandacht geven. Dit op het niveau van executive professional tot en met managing director. Door deze  innovatieve aanpak is het mogelijk om per individu in te spelen op zijn/haar behoefte.  Deze werkwijze is efficiënt en geeft alle ruimte om op maat de gewenste doelstelling te bereiken. Wij zijn trots  deze exclusieve invulling te kunnen verzorgen.

 

Invulling

Na ontvangst van de aanvraag om een gewenst onderwerp door een deskundige één op één toe te laten toelichten zal Pinger een juiste match met een associate van de Individual Academy maken. Als aanvrager ontvangt  u de bevestiging van uw aanvraag  en  een kostenopgave. Na uw akkoord zal het nodige door ons worden ingeregeld.  

U kunt bouwen op een kenner die wil delen.

Individual Academy

Voor meer informatie kunt u contact met ons kantoor opnemen via telefoonnummer 036 8482670  of een email versturen naar  info@pinger.nl

 

Contact