Pinger © Disclaimer &  Privacy

Home.
Diensten.
Over Pinger.
Contact.
pinger
Pensioen Audit

Wij richten ons  hier op betalingen die onjuist of onnodig hoog zijn bij de financiële afwikkeling van de collectieve pensioenregeling. In deze traceren wij  geld voor onze klanten.  Deze dienst bieden wij op basis van no cure no pay.  De afwikkeling van de financiering en de bijbehorende boekingen is een complex systeem. Een fout is  snel gemaakt en lang niet alles wordt gezien.   

In opdracht van de klant voeren wij een complete check uit op de uitvoering van de collectieve pensioenregeling. Het geheel wordt door Pinger verzorgd waarbij de werkgever een complete rapportage ontvangt van de uitkomsten.

Doorgaans bedraagt de doorlooptijd van deze audit 12 weken. Dit is inclusief het opvragen van de benodigde data bij de uitvoerder.

Invulling

Voor meer informatie kunt u contact met ons kantoor opnemen via telefoonnummer 036 8482670  of een email versturen naar  info@pinger.nl

 

Contact
No Cure No Pay

Als blijkt dat wij niks vinden vragen wij geen vergoeding. Onze klant ontvangt dan een eindrapportage en een voorstel van mogelijke verbeterpunten van de uitvoering. Kortom wij werken hier voor de volle 100% op basis van no cure no pay !

Vertaalt wat er wordt betaald.

Pensioen Audit